Celebrate Recovery

10 ”Andlig självrannsakan 1”

”Kom därför ihåg att ni som var födda hedningar och kallades oomskurna av dem som kallas omskurna, utifrån den fysiska omskärelse som människor utför, kom ihåg att ni på den tiden var utan Kristus, utan medborgarskap i Israel, utan delaktighet i förbunden och deras löfte, utan hopp och utan Gud här i världen. Men nu har ni i Kristus, ni som en gång var långt borta, kommit nära genom Kristus blod. Han är nämligen vår fred, han som gjorde de två till ett och rev ner fiendskapens skiljemur. Han har i sin kropp tillintetgjort lagen med dess bud och föreskrifter, för att i sig skapa en ny människa av de två, och därmed stifta fred. I denna enda kropp försonade han de båda med Gud genom korset, där han dödade fiendskapen. Han kom med evangeliet om fred för er som var långt borta, och fred för dem som var nära. Och nu kan vi båda genom honom komma inför Fadern, i en och samma Ande.”
Efesierbrevet 2:11-18

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *