Celebrate Recovery

13 ”Erkänna”

”Den som kommer ovanifrån står över alla. Den som kommer från jorden tillhör jorden och talar jordiskt. Den som kommer från himlen vittnar om vad han har sett och hört, och ingen tar emot hans vittnesbörd. Den som tar emot hans vittnesbörd erkänner därmed att det Gud säger är sant. Ty den som Gud har sänt talar Guds ord; Gud ger Anden utan att mäta. Fadern älskar Sonen och har lagt allt i hans hand. ”Den som tror på Sonen har evigt liv, men den som vägrar att tro på Sonen skall inte se livet, utan Guds vrede blir kvar över honom”
Johannesevangeliet 3:36 (Bibel 2000)

”Många bedragare har spridits ut över världen, och de erkänner inte att Jesus Kristus har blivit en verklig människa. Varje sådan är en bedragare, en antikrist. Se upp så att ni inte förlorar det som ni har arbetat för, utan får full lön. Den som går sin egen väg och inte håller sig till Kristus undervisning har inte Gud med sig. Men den som förblir i hans undervisning har både Fadern och Sonen.”
2 Johannesbrevet 1:7-9

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *