Ordet i bilden

Svaret ligger i betraktarens öga 2

Paulus skrev ett brev till en församling i Kolosse. I det står det bland annat följande ”Gud har nämligen gett mig i uppdrag att vara dess tjänare för er skull och fullfölja förkunnelsen av Guds budskap. Det är den hemlighet som har legat dold genom tidsåldrar och generationer men nu uppenbarats för hans heliga. Han har låtit dem förstå sin rika och härliga hemlighet bland hedningarna: att Kristus finns i er, härlighetens hopp.”

Jag tog med mig bilden på mitt utgångsläge för att se vad som skulle hände om jag placerade in Kristus i mig. Medan jag ritade så kom den ena Bibelberättelsen efter det andra till mig och lindade in mig i Kristus. Riktade hela min uppmärksamhet mot HONOM. Upptäckten av hur Bibeln berättar allt mot samma bild blev så tydlig för mig. Kan det vara så att det andra får genom bön och ordgemenskap med Gud får jag genom att rita tillsammans med Honom?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *